С решение на Старозагорския окръжен съд, КПКОНПИ отнема от Петър

...
С решение на Старозагорския окръжен съд, КПКОНПИ отнема от Петър
Коментари Харесай

КПКОНПИ отне имущество за над 340 хил. лв. от Сумиста

С решение на Старозагорския областен съд, КПКОНПИ лишава от Петър Стоянов-Сумиста от групата „ Килърите “ и от някогашната му брачна половинка имущество на обща стойност 341 491,34 лева, съобщи Българска телеграфна агенция.

Решението на съда е дефинитивно.

През декември 2017 година Стоянов получи доживотна присъда за това, че в интервала 2007-2010 година е образувал и управлявал въоръжена проведена незаконна група за осъществяване на умишлени убийства, съзнателно причиняване на междинни и тежки телесни повреди и на палежи.

В правосъдното решение е било маркирано, че Стоянов е осъждан за незаконна активност още през 1995 година, както и че през 2002 година и 2003 година против него е имало досъдебни производства за закононарушения, генериращи финансов запас.

„ Анализът на формираните против лицето досъдебни производства демонстрира трайна незаконна активност, като типът и характерът на последната е обвързван с генериране на противозаконни доходи “, е удостоверил в претекстовете си за отнемането Старозагорският областен съд.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР