С решение на Окръжния съд в Монтана с постоянна мярка

...
С решение на Окръжния съд в Монтана с постоянна мярка
Коментари Харесай

Пращаме 30-годишен наркодилър на съд в Испания

С решение на Окръжния съд в Монтана с непрекъсната мярка е арестуван А.И.А. (30 г.) от Вършец, за който е издадена европейска заповед за арест от съда в град Торелагуна в Испания, оповестиха от Съдебната палата в Монтана.

Българският жител е търсен по обвинявания за трафик на опиати, присъединяване в проведена незаконна група и владеене на нелегално оръжие.

На 6 юни 2022 година на автомагистрала в Испания била спряна кола, карана от А.И.А., а в багажника били открити 66 кг марихуана.

При последвали обиски в жилища в Испания са били открити и други опиати - хашиш, кокаин, марихуана, нелегално огнестрелно оръжие и пари. А. И. А. е бил арестуван от испанските управляващи, а по-късно освободен, до момента в който тече следствието.

В края на декември 2022 година за А.И.А. е издадена Европейската заповед за арест и той бил открит от полицията във Вършец.

От съда в Монтана оповестиха за Българска телеграфна агенция, че издаването на непрекъсната мярка за задържане е подхванато за обезпечаването на обвинения за правосъдно дело, на което да се реши дали да бъде предаден на Кралство Испания за продължение на следствието против него там.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР