С решение на Министерския съвет се отчуждават имоти - частна

...
С решение на Министерския съвет се отчуждават имоти - частна
Коментари Харесай

Промениха статута на имот в Банкя

С решение на Министерския съвет се отчуждават парцели - частна благосъстоятелност за модернизацията на железопътен сектор гара София - гара Волуяк. Участъкът е част от план „ Развитие на железопътен възел София " от планов км 1 +061 до планов км 8+409 “.
Имотите се намират в регион „ Надежда “, София.

Средствата за обезщетяване на притежателите на засегнатите парцели се обезпечават от Механизма за свързване на Европа - бранш „ Транспорт “.

Решението може да се апелира пред административния съд по местоположение на парцелите в 14-дневен период от съобщаването му на заинтересуваните лица по реда на Административнопроцесуалния кодекс.

Отнема се правото на ръководство на държавен парцел от Националната астрономическа обсерватория „ Рожен “ в гр. Смолян

Поради отпаднала нужда се лишава правото на ръководство на парцел -публична държавна благосъстоятелност от Националната астрономическа обсерватория,,Рожен “ към Института по астрономия на Българска академия на науките. Имотът се намира в гр. Смолян, бул. „ България “ № 14 и съставлява офис със застроена повърхност 32 кв. м. Преминава в ръководство на регионалния шеф на област Смолян.

Променя се статутът на държавни парцели в Банкя

Правителството афишира парцели - обществена държавна благосъстоятелност за частна държавна благосъстоятелност и ги трансферира в ръководство на регионалния шеф на София. Имотите се намират на ул.,,Г. С. Раковски “ № 9 и № 11 в гр. Банкя. Представляват два терена с построена постройка в единия от тях. Поради отпаднала нужда, парцелите се лишават от Агенция,,Пътна инфраструктура “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР