С решение на едноличния собственик на капитала на Национална компания

...
С решение на едноличния собственик на капитала на Национална компания
Коментари Харесай

Сменят шефа на Национална компания индустриални зони“, кой е новият директор

С решение на едноличния притежател на капитала на " Национална компания индустриални зони " ЕАД - Министерството на стопанската система и промишлеността - членовете на управлението на държавното сдружение се понижават от 5 на 3, оповестиха от министерството.

В състава на Съвета на шефовете остават: Константин Палавеев, Радостина Ситова и Андреана Премянова-Янкова.

На свое съвещание от 25 юли новият състав е избрал за изпълнителен шеф на компанията Константин Палавеев. Той е финансист с богат опит в областта на вложенията, финансите и ръководството на активи.

Останалите членове на Съвета са Андреана Премянова-Янкова (юрист с над 20 годишен професионален опит в България и чужбина) и Радостина Ситова е (икономист с дълготраен опит в региона на финансовото ръководство и контрол).

Целта на измененията е да се осъществя цялостна нова политика за развиване на индустриалните зони и паркове, основана на районен принцип и обвързвана с съответни браншове, изясняват от министерството.

Акцент се планува да бъде подложен върху Северна България, където има капацитет за развиване на индустриални паркове и зони. Целта е да се помогне на района да навакса икономическото си закъснение по отношение на Южна България.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР