С решение излезе АДФИ, пряко подчинена на Асен Василев. Лъжата

...
С решение излезе АДФИ, пряко подчинена на Асен Василев. Лъжата
Коментари Харесай

Бойко Борисов: АДФИ опроверга стотиците часове ефирно време с лъжи за Хемус

" С решение излезе АДФИ, директно подчинена на Асен Василев. Лъжата и компромата против нас беше вашата съществена вест. Надявам се тази вечер това да е главната вест след стотиците часове ефирно време с лъжите за " Хемус ", това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов след мнението на АДФИ, че няма корупционни практики и нарушавания при сторителството на Автомагистрала " Хемус ".

" Знаете ли за какво няма да има държавно управление? Защото опитвахте да обяснявате по какъв начин някакви положителни хора пробват да ни спасят. Никакво държавно управление ". Това съобщи пред членове на ГЕРБ в Бургас водачът на партията Бойко Борисов.

Той бе безапелационен, че в такава политическа обстановка партията му няма за какво " да си хаби името ".

" Скъсаха подготвен кабинет, тъй като не могат да трансферират отговорността по този начин на служебното държавно управление. Ние в такава политическа обстановка няма за какво да си хабим името. Ние би трябвало, в случай че сме умни като народ, да разберем, че нашите гласоподаватели не са врагове с гласоподавателите на другите партии. Математически ние бихме могли да съберем 121 депутати. Но ние няма да вземем втория мандат, разгласи Борисов.

Той добави, че на идни избори ГЕРБ би трябвало да победи със 7-8 % разлика, с цел да " не могат да играят с машините ".

Лидерът на ГЕРБ атакува държавното управление в оставка на Кирил Петков и го назова " беглец ".

" За шест месеца една къщурка за птици не са създали, една алея. Магистрала " Тракия " е рискова за живота на хората, тъй като не се поддържа. Но това не им беше задоволително, цяла предизборна акция построиха върху ГЕРБ ", продължи водачът на партията.

Бившият министър председател съобщи, че от " Продължаваме промяната " знаят за цялостния си неуспех и че би трябвало бързо да избягат.

" Какво считам да създадем ние? Зная, че доста ще ви объркам вас в залата. Те знаят за цялостния си неуспех и знаят, че би трябвало бързо да избягат. Партията не ме послуша за вота на съмнение, само че вие бяхте прави. След 2-3 месеца те обаче щяха да си изчезнат. Защото вижте под паника какво вършат - Асен Василев незабавно вкарва в Народното събрание смяна в закона за хазарта в последния миг, тъй като тяхното ръководство е предизвикало огромни проблеми там. Остава им опорката, че в случай че те не ръководят купища закони за правосъдна промяна ще се провалят. Тяхната промяна се свежда до това да намерят пост на Бойко Рашков. От цялата им огромна промяна има единствено 3 импортирани законопроекта, а единствено един е признат от ръководещата коалиция за седем месеца ", съобщи Борисов.




СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР