С реализацията на сгради 3 и 4 в Royal Garden,

...
С реализацията на сгради 3 и 4 в Royal Garden,
Коментари Харесай

Галакси Инвестмънт Груп стартира втора фаза от строителството на Royal Garden в Повдив - slava.bg


С реализацията на здания 3 и 4 в Royal Garden, сполучливата и съвременна жилищна идея ще бъде изцяло приключена

Започва строителството на 3-та и 4-та постройка в най-престижния и желан жилищен комплекс на град Пловдив „ Royal Garden “. Реализацията на плана е на капиталовата компания Галакси Инвестмънт Груп, като той се извършва по отношение на последните трендове при жилищното планиране и е в сходство с най-високите стандарти за качество и правила на националното и европейското законодателство. Комплексът получи премия на най-престижния народен конкурс „ Сграда на годината “ за здания 1 и 2, а с реализацията на здания 3 и 4, сполучливата и съвременна жилищна идея ще бъде изцяло приключена.

Комплексът се намира в град Пловдив, сред ул. „ Владивосток “ и ул. „ Ген. Георги Вазов “ в квартал “Отдих и просвета “, който през последните години претърпя същинско развиване и облагородяване, спечелвайки си репутацията на най-желан за живеене квартал, с помощта на своята локация, новоизградена инфраструктура и красиви паркови зони.

Хармоничното разположение на двете здания на жилищен парк „ Royal Garden “, разрешава оформянето на просторен вътрешен двор и градина с оптималната повърхност. Те разполагат със 145 жилището от друг вид, със светла височина 2,85м и разпределения на пространствата, създаващи оптимален шир, светлина и усамотение. Правите форми ги вършат подобаващи за разнородни интериорни решения. За постигането на отлична осветеност и ослънчаване на жилищата са проектирани присъщите за плана лоджии и еркери. На горните етажи на постройките са позиционирани обширни тераси с красиви гледки, които да се трансфорат в обичаното място за отдих на своите жители.

„ „ Галакси Инвестмънт Груп “ е дълготрайно ангажирана c плановете, ĸoитo осъществя. Благодарение на това, към този момент 20 години компанията печели доверието нa своите клиенти и сътрудници “, показа шефът на сдружението Константин Бояджиев. „ Royal Garden " e следващият ни жилищен план, в който комфортът на обитаване е определящ. Сега, с реализацията на двете нови здания, задачата ни е дa продължим да отговаряме на високите упования на нашите клиенти зa “дом от пръв взор “ в cпoĸoйнa и ypeдeнa cpeдa на живот “, добави Бояджиев.

В реализацията на плана са заложени висококачествени материали на водещи в сферата марки, които подсигуряват резистентност във времето. Ще бъдат употребявани ефикасни топлоизолационни материали, фасадна топлоизолационна система, а последните два етажа ще са изпълнени с вентилируема фасада с HPL. Планирана e висок клас алуминиева дограма. С цел съкращаване на шума в самия апартамент се планува слагането на шумоизолация под подовата замазка. Заложено е в допълнение окабеляване за „ интелигентен дом “. Ще бъде построена система от филтри, премахващи съществуването на твърди частици в питейната вода и подобряващи вкусовите й качества. За спокойствието на живущите е заложен монтаж на сензори за вода като част от системата за предварителна защита от наводнения. В премиум жилищата е планувана и система за рафиниран пресен въздух с опция за управление на влажността.

„ Royal Garden “ е план от затворен вид, предлагащ голям брой услуги и улеснения, които ще допринесат за по-качествения живот на своите жители. Сред тях са просторна градина, под земята паркинг с паркоместа и гаражи, следен достъп, видеонаблюдение, видеодомофонна система към всеки апартамент, детска площадка и кътове за сядане. На партерно равнище ще бъдат ситуирани търговски площи, единични и двойни гаражи. Всичко това трансформира плана в привлекателна среда за живот, съчетаваща уюта на актуалния дом с разнообразието от благоприятни условия за забавление и отдих.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР