С разтоварващ микс от забавление и знание за цялото семейство

...
С разтоварващ микс от забавление и знание за цялото семейство
Коментари Харесай

Новото шоу на Сашо Кадиев стартира на 1 януари 2024 година

С разтоварващ микс от развлечение и познание за цялото семейство ще стартира новата година в ефира на bTV.

От 1 януари, всяка делнична вечер от 20 часа, водещият Александър Кадиев ще задава любопитни въпроси на двата тима в телевизионния куиз, ръководени от актьорите Милица Гладнишка и Христо Пъдев. Във всеки обособен епизод двамата капитани ще намират солидна опора в лицето на една известна персона, с която ще се борят до дъно не просто да вземат успеха, само че и събраната парична сума в предаването да отиде при публиката, която поддържа точно тях.

Задачата на Милица и Христо в „ Кой да знае? “ няма да е по никакъв начин лесна. Въпросите в куиз шоуто са неповторими, любопитни и доста занимателни. Всеки ден от тях феновете и участници ще научават нещо ново или ще си изясняват обстоятелства, за които в никакъв случай не са се замисляли. Този ексцентричен метод ще бъде прибавен и при отговорите, които ще бъдат илюстрирани с къс пояснителен клип или с визуализация в студиото. Именно от отговорите на въпросите ще зависи хода на играта, което ще се отрази на динамичността, заниманието и напрежението, които ще държат феновете приковани към дребния екран.

„ Кой да знае? “ на английската компания Fremantle е най-новата продукция, с която bTV ще даде положително и свежо начало на новата година. С нея медията затвърждава устрема си да сервира качествено развлекателно наличие, съчетано с струпване на познания, което събира пред екрана цялото семейство, оповестяват от малкия екран.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР