С разработен технически проект и издадено разрешение за строеж №72/25.03.21

...
С разработен технически проект и издадено разрешение за строеж №72/25.03.21
Коментари Харесай

Ремонтират покрива и дограмата на Спортна зала Асеновец в Асеновград

С създаден механически план и издадено позволение за градеж №72/25.03.21 година община Асеновград ще кандидатства за главен ремонт на покрива и дограмата на Спортна зала " Асеновец ". Финансовата стойност на плановото предложение е в размер на 263 521,50 лв.. Проектното предложение е с название „ Основен ремонт на покрива и замяна на дограма на спортна зала „ Асеновец ”, град Асеновград ”. За финансиране е кандидатствано пред Министерство на младежта и спорта (ММС).
В залата сега упражняват над 300 деца в спортовете: баскетбол, волейбол, битка, а през зимата – и кану-каяк и тенис. С писмо до ММС клубовете поддържаха желанието на общината. Залата разполага с главно и помощно игрище, стена за катерене, съблекални, оздравителен център, помещение за обща физическа подготовка и медицински кабинет.
 Започна построяването на многофункционална спортна зала в асеновградското с. Тополово Започна построяването на многофункционална спортна зала в асеновградското с. Тополово
Стартираха строително-монтажните работи (СМР) на спортната зала в село Тополово. Проектът се осъществя напълно с държавно финансиране. М...
От няколко години покрива на постройката е в неприятно положение. През зимните месеци и при по-силни превалявания течове затрудняват подготвителния развой и провеждането на надпревари. Прозорците на фасадата на постройката са железни - доста амортизирани с единични стъкла и с неприятни топлотехнически параметри.
Основните ремонтни действия, планувани в актуалното планово предложение, са напълно ориентирани към ремонт на покривната изолираност на противоречивото оборудване и замяна на съществуващата дограма. За покрива на постройката се планува промяна на хидро- и топлоизолационната системи със синтетична PVC мембрана и минерална вата, отговарящи на типа на покривната структура.
Очакваните резултати от ремонта са да се основат естествени условия за подготовка на децата и младежите, ангажирани в разнообразни типове спорт. Ще намалеят доста разноските за отопление през студените месеци. Ще се подтиква развиването на детско-юношеския спорт в Асеновград. Ще се увеличи успеваемостта на подготвителния развой и спортните резултати.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР