С програмата организаторите на Dare to Scale целят да запълнят

...
С програмата организаторите на Dare to Scale целят да запълнят
Коментари Харесай

Endeavor започва нова програма за предприемачи

С програмата уредниците на Dare to Scale целят да запълнят липваш запас в предприемаческата екосистема.

© Endeavor Международната мрежа Endeavor стартира нова предприемаческа стратегия Dare to Scale, в партньортво с Пощенска банка, софтуерната компания " Скейл Фокус " и Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинните предприятия.

Целта

Абонирайте се за Капитал Получавате цялостен достъп до всички публикации и целия списък Целта на самодейността е да подкрепи компании, които към този момент са валидирали бизнес модела си, само че желаят да разраснат бизнеса си.

" В България има организации, подкрепящи бизнесмените, още на равнище концепция, а нашата интернационална мрежа пък е ориентирана към към този момент развити компании. Така установихме, че по средата липсва запас. Затова взехме решение да запълним тази ниша и да помогнем на повече компании да се развият ", сподели изпълнителният шеф на " Endeavor България " Момчил Василев по време на представянето на Dare to Scale. Програмата се провежда за първи път в България и съгласно сътрудниците на плана подпомагането на бизнеса в този стадий от развиването му може да усъвършенства цялостната екосистема и да придвижи страната ни напред в областта на нововъведенията.

Изискванията и образованието

Dare to Scale ще стартира през септември, като таксата за утвърдените участници е в размер на 1000 евро. Инициативата ще се организира в границите на четири месеца в София. В този интервал бизнесмените ще преминат през редица наставнически сесии, уъркшопи и образования в региона маркетинга, продажбите, финансовото обмисляне, набиране на капитал и цялостното ръководство на организацията. Ментори в програмата ще бъдат членове на мрежата на Endeavor и бизнес водачи, подбрани по отношение на бизнесите на участниците, тъй че да им бъдат оптимално потребни.

В Dare to Scale могат да се включат компании от разнообразни браншове, като изискването е продуктът или услугата, които оферират да са към този момент открити на пазара. Сред условията също са фирмите да са осъществили оборот от най-малко 200 хиляди лева за 2018 година и да имат под 150 чиновници. Желаещите да се включат би трябвало да попълнят онлайн формата за кандидатстване най-късно до 10 май. На база на кандидатурите ще бъдат подбрани бизнесмени, които да се явят на изявление с уредниците на програмата в края на май. От всички участници ще бъдат утвърдени 10 компании, които ще бъдат оповестени през юни.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР