С проекта си за SUV - Vision T, Hyundai дава конкретни

...
С проекта си за SUV - Vision T, Hyundai дава
конкретни
Коментари Харесай

Hyundai Vision T – спорт и емоционалност

С плана си за SUV - Vision T, Hyundai дава конкретни препратки към новата SUV дизайнерска ориентировка на марката с име "Urban Adventurer ". За първи път концептуалният хибрид бе показан на автомобилното ревю в Лос Анджелис.

Матово-зелената “ливрея ” на машината пасва идеално на силовия "зелен " агрегат композиция от ДВГ и електродвигател. Дизайнът на Vision T, развит в стила „ Sensuous Sportiness “ /букв. Чувствена спортност/ на Hyundai, е създаден за да отговори на устрема на компанията да „ въплъти най-динамичния дизайн на SUV “.

Фаровете на концепта с дължина 4,61 метра и височина 1,70 метра са изчертани по такъв начин и са интегрирани в радиаторната решетка по този начин, че надали са разпознаваеми при изключване. "Лампа за скрит подпис " е името на тази оригиналност при Hyundai. Става дума за специфичен резултат при който хромираният тип на дадена апликация може да се трансформира във функционална светлина, когато устройството е включено и когато е належащо.

В състояние на покой аеродинамичните решения на Vision T, интерес измежду които представляват по този начин наречените “параметрични въздушни амортисьори ”, естествено не работят. Когато SUV-ът стартира, стартира вълнуваща хореография - всеки обособен детайл в комплекса се движи в тъкмо определена последователност. Това не просто стимулира динамичното държание на автомобила при придвижването му, само че клапите също по този начин управляват въздушния поток към силовия елемент и оптимизират аеродинамиката и икономията на гориво.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР