С престъпления не се занимавам, а с математика. Това съм

...
С престъпления не се занимавам, а с математика. Това съм
Коментари Харесай

В кошче за боклук намерих двата телефона. Адвокатът на Червения...

" С закононарушения не се занимавам, а с математика. Това съм учил в УАСГ. Завършил съм с отличие математическа гимназия “, съобщи Захариев.

 

Днес съдът реши той да остане за непрекъснато в ареста.

Според съда има заплаха задържаният Илко Захариев да се укрие или да извърши закононарушение.

 

" Това е един психологично болен човек, простодушен, спокоен, някогашен първенец от математическа гимназия, следвал е архитектура, индивидът си живее в неговия си живот. Той е арестуван с три големи чанти с дебели книги “ " сподели пред публицисти Георги Георгиев - юрист на обвинения. Според него болестта на Захариев е форма на аутизъм. Захариев не е съпричастен към действието, твърди Георгиев.

 

че индивидът употребява псевдонима Червения корсар, само че юристът съобщи през днешния ден, че Захариев няма визия за това название.

 

Той няма близки, другари, а с родителите си няма връзка от години, сподели Георгиев. Адвокатът описа, че Захариев е изискал книга на Шекспир, когато го е попитал от какво има потребност.

 

" Аз съм негов юрист и не знам той да е правил цялостни признания ", добави Георгиев.

 

Пред съда обвиненият съобщи, че е намерил откритите телефони в него в софийски мол. " Сега разбрах, че в действителност са открити в кошчето на Ринг мола, където се изхвърля такава техника. Той населява там региона и постоянно взима акумулатори, смарт телефони, мобилни телефони и ги предава ", сподели юристът, представен от Българска телеграфна агенция.

 

Не мога да бъда на 100% сигурен във всяко едно негово изказване, само че съм задължен да му оказа помощ, тъй като това е човешко създание, сподели Георги Георгиев

 

" Работата на следствието и прокуратурата е да откри кой е закупил тези смарт телефони, кой е плащал абонамента за тях. Това е един човек, който няма една стотинка. Той не се интересува от пари и движимости. Аз не виждам по какъв начин той би могъл да закупи такива смарт телефони, да заплаща абонаменти. Би трябвало да следва едно съществено следствие, този човек да бъде оправдан, най-малкото заради психологичното си положение, също така заради несъпричастност ", съобщи Георги Георгиев.

Адвокатът сподели, че ще апелира взетата през днешния ден мярка за неотклонение задържане под стража. " Надявам се до тогава да бъдат събрани задоволително доказателства, че този човек има потребност от различен тип развой по закона за здравето ", добави той.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР