С премиера имам чисто мъжки отношения, без нищо сексуално. Говорим

...
С премиера имам чисто мъжки отношения, без нищо сексуално. Говорим
Коментари Харесай

Иван Ангелов: С Борисов имаме мъжки отношения. Помага ми. Той може да си намери по-скъпа и хубава жена

С премиера имам чисто мъжки връзки, без нищо полово. Говорим си като мъже за всичко, за което си приказват двама мъже. На 10 дни се чуваме. Играем белот с него и освен с него. Белот се играе от 4 индивида. Моя стока в никакъв случай не е била на аероплан, сподели Ангелов, въпреки, че излезе информация за пилешкото месо за Дубай, против които бяха върнати фурми. Илчовски твърди, че аз съм употребявал премиера да ми продава на ниска цена. Това е позор. Никога не съм употребявал премиера. Правени са ми проверки и е излизала разликата в стотинки.

Г-н Илчовски имаше контракт за слънчоглед през м. година той пуска фактура за 690 лв.. Защо желае нарастване с 60 лв.. Питам го-защо правиш по този начин. А той сподели: „ Ще те утепам и теб и сина ти. Ще те направя на части и теб и синът ти.

95 % от казаното от Илчовски са неистини. Винаги от него съм купувал на по-високи цени от други снабдители. От него купувах царевица на 270 лв. звук. Г-н Илчовски ще бъде даден на прокуратурата, той непрестанно лъже. Купувал съм царевица на 265 лв. през предходната година. След това закупувам царевица от друга компания на 260 лв.. Ето тук има контракти за всичко. През 2016 година съм купувал царевица за 280 лв.. Дадох му 5 млн. заем. Трябваше да ги върне декември. Ходатайства да му отложа заема.

Ходихме на екскурзия в Монако с Илчовски. Аз съм най-големият потребител на фураж. С премиера Станишев също съм приказвал, да и господин Първанов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР