С представянето на изцяло новия си E-Transit Custom, Ford продължава

...
С представянето на изцяло новия си E-Transit Custom, Ford продължава
Коментари Харесай

Новият Ford E-Transit Custom- Електрически с пробег от до 380 километра и волан-масичка

С представянето на напълно новия си E-Transit Custom, Ford продължава да следва решително тактиката за цялостна електрификация на моделното си портфолио.

Специално за най-новия си електрически автомобил, от марката споделят, че той ще предложи безкомпромисни качества, ново потребителско преживяване, високотехнологични решения, включително 5G интернет съгласуваност и обновления и разширение на функционалностите на бордовата система и автомобила като цяло посредством отдалечени (OTA) ъпдейти, както несъмнено и придвижване в чист електрически режим от до 380 километра.

Ford E-Transit Custom дава обещание товораносимост от до 1100 кг, опция за изтегляне на товари с тегло от до 2000 кг, по-нисък под за по-лесно товарене и разтоварване, както и хитроумни решения за възстановяване на комфорта и общото преживяване на борда. Един от най-хубавите образци за последното е сгъваемият волан на електрическия автомобил, който може да се трансформира в компактна масичка или стойка за преносим компютър или таблет.

E-Transit Custom е оборудван с батериен блок с приложим потенциал от 74 kWh, който дава обещание свободно придвижване в продължение на до 380 километра, а при съществуване на подобаваща инфраструктура, зареждането може да се реализира и бързо с до 125 kW. В този случай, батерията може да бъде презаредена от 15 до 80% за 41 минути. Клиентите могат да избират сред версии с мощ от 135 и 217 конски сили.

В оборудването на Ford E-Transit Custom могат да бъдат открити системата за съгласуваност Ford Pro E‑Telematics (безплатна за първата година), която дава на операторите на флотилията взор в действително време върху местоположението, успеваемостта и общото положение на колите, система за регенериране на спирачната и инерционната сила, система за следване на пътното платно, адаптивен круз надзор, образован помощник на скоростта, паркинг датчици и други.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР