С предложения проект на Конституция ГЕРБ се опитва да печели

...
С предложения проект на Конституция ГЕРБ се опитва да печели
Коментари Харесай

Проф. Гайдарски за проекта на Конституция: ГЕРБ печели време

" С оферти план на Конституция ГЕРБ се пробва да печели време ". Това сподели в изявление за предаването „ Тази заран “ по бТВ проф. Радослав Гайдарски от Българска социалистическа партия. Той беше народен представител в VII Велико национално заседание.

" Това е метод да се забави оставката на държавното управление. Виждате, че те предложиха доста способи, освен промени в конституцията. Много от стачкуващите сега са поддръжници на концепцията за нов главен закон. Затова употребяват този миг. Смятаха, че ще намерят поддръжници измежду протестиращите. Мисля, че тъкмо тук сгрешиха – хората схванаха, че това е едно квазиискане “, разяснява проф. Гайдарски.

По думите му главните поддържници на Бойко Борисов сега са неговите съдружни сътрудници – Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ, тъй като има е ясно, че няма да припарят до Народното събрание.

Според проф. Гайдарски е безусловно невероятно ръководещите да съберат нужните гласове за свикването на Велико национално заседание.

На въпроса дали е допустимо разединение в Българска социалистическа партия при гласуването на проектоконституцията и свикването на Велико национално заседание той отговори: „ Гладна кокошка просо сънува “.

Той разяснява оставката на правосъдния министър Данаил Кирилов с думите: „ Много мъчно човек може да разбере какво става. Навсякъде се приказва, че откакто Данаил Кирилов е станал министър, значи всеки може – равнището е паднало толкоз ниско “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР