С правителството на Бойко Борисов имахме много сложно взаимодействие. За

...
С правителството на Бойко Борисов имахме много сложно взаимодействие. За
Коментари Харесай

Руската посланичка: Румен Радев ми харесва. Той е интелигентен и красив |

С държавното управление на Бойко Борисов имахме доста комплицирано взаимоотношение. За това може да се съди дори по плана AEЦ " Белене ". Надявам се, че в нашите политически и стопански връзки ще участват прагматизъм и взаимно почитание, съобщи през днешния ден във Варна съветската посланичка Елеонора Митрофанова.

Що се отнася до президентските избори - те са тънка работа. И ще работим с този президент, който изберете. Като човек Румен Радев ми харесва - той е заслужен представител на България. Той е образован и хубав, само че най-важното е да се харесва на българите, това ще е ваш избор, сподели още Митрофанова, представена от БНР.

Тя твърди, че е настъпило време, когато политиците в България би трябвало да бъдат повече българоцентрични и да си сътрудничат с Русия, когато имат интерес, както и с Европейския съюз, когато това е преференциално за страната, с цел да има естествен баланс.

...и балет

Руската страна на драго сърце ще помогне за възобновяване на Балетния конкурс във Варна, обяви Митрофанова след среща с кмета на града Иван Портних.

Тя посочи, че повода да се помогне за възобновяване на състезанието е желанието на съветската балетна общественост.

Посланичката поздрави Варна за 100-годишнината от оповестяването й за курортен град. Тя сподели също по този начин, че доста поданици на Русия смятат Варна за собствен град, тъй като имат недвижими парцели тук.

Във Варна живеят доста руснаци, които виждат вероятности за развиване на своя бизнес тук, съобщи Митрофанова пред Българска телеграфна агенция.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР