С ПП и ДБ имаме различни виждания - особено по

...
С ПП и ДБ имаме различни виждания - особено по
Коментари Харесай

Деница Сачева: Най-добрият план за България е да има правителство на паритетен принцип между първите две формации

" С Политическа партия и Демократична България имаме разнообразни визии - изключително във връзка с обществените финанси, да вземем за пример. Ние желаеме ясни отговори - какви са желанията им, тъй като говоренето им е фокусирано единствено върху излъчването на послания, че не биха създали нищо с ГЕРБ в първия мандат, само че въпреки това наподобява, че всичко, което биха могли да създадат с втория мандат, могат да го създадат единствено с ГЕРБ ".

Това сподели пред Деница Сачева, зам.-председател на парламентарната група на ГЕРБ и член на Изпълнителната комисия на партията.

И добави, че е редно да се състои лидерска среща, на която всеки да съобщи управнически цели.

" Нелепо е втората партия да ни приканва да се откажем от мандата, да не приказваме за политики, да не каним никого на среща и да изпълняваме ултиматума на втория. В демокрацията има правила и правила, би трябвало да бъдат спазвани. За пети път подред хората дефинираха кой да бъде първи, втори, ясно споделиха, че не биха дали доверието си единствено на една партия ".

Сачева акцентира, че най-хубавият проект за България е да има държавно управление, образувано на паритетен принцип сред двете обединения, спечелили най-вече гласове на изборите.

" Говорим за почитание на демокрацията, на гласоподавателите. Политическа партия и Демократична България мощно подценяват гласоподавателите си, в случай че считат, че могат да показват пред тях, че не работят с ГЕРБ, а разчитат на поддръжката на ГЕРБ... Когато получим мандата, ще имаме към този момент ясно решение какво да вършим. Номинацията за министър-председател зависи от диалозите, които ще бъдат извършени сред водачите ".

Тя беше безапелационна, че повече време и публични пари не могат да бъдат губени в избори, защото идващ избор надали ще даде различен резултат.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР