С повече от век история, FIAT е един от най-старите

...
С повече от век история, FIAT е един от най-старите
Коментари Харесай

Grande Panda - новият глобален играч на FIAT

С повече от век история, FIAT е един от най-старите функциониращи производители на коли и същинска световна марка, която ще чества своята 125-та годишнина тази година. Историята на FIAT е осеяна с достижения, върхове, водачество и покритие в целия свят, като за марката добруването за клиентите постоянно е било и ще бъде съществена мисъл. В навечерието на значимата си годишнина FIAT показва новия Grande Panda и дава на клиентите си по целия свят нов световен модел, който е съвършен за фамилии и придвижване в актуалната градска среда.

Оливие Франсоа, основен изпълнителен шеф на FIAT и световен маркетингов шеф на Stellantis, съобщи: „ Най-добрият метод да отпразнуваме 125-те години на FIAT е да стартираме да пишем първите страници на нашето бъдеще, стартирайки с новата Grande Panda. Проектиран от нашия Centro Stile в Торино, Италия, новото създание на FIAT въплъщава полезностите на своя предходник.

Този стилен автомобил е основан на световна платформа, даваща опция на марката да разшири международния си обсег. С Grande Panda FIAT стартира своя преход към световните общи платформи, които покриват всички райони на света, предавайки произлизащите от това преимущества на своите клиенти по целия свят. Всъщност Grande Panda е идеално предложение за фамилиите и градската подвижност във всяка страна... същински FIAT! “



Grande Panda е първият нов артикул в фамилията на FIAT и ще бъде последван от стартирането на нов автомобил всяка година до 2027 година Новият набор от модели е планиран да завладее улиците на света и да приключи гамата на марката. Иновативният метод на FIAT е да основава коли на световната многоенергийна платформа STLA Smart, която работи във всеки район по света. Това ще разреши на марката да основава доста разнообразни транспортни средства и да дава отговор на потребностите на клиентите по целия свят.

FIAT Grande Panda - планиран в Италия за света
Проектиран в Италия в Centro Stile в Торино, FIAT Grande Panda се откроява от другите коли от B- сегмента с неповторимата си гъстота с дължина единствено 3,99 метра (под междинната за сегмента 4,06 м) и се отличава с изчистени линии и добре проведено пространство с помощта на компактния си размер.

Новият модел на FIAT може да транспортира до петима души и е съвършен за удобно фамилно придвижване в актуалната градска подвижност. С цел да съобщи мощ и уникалност, пространството наподобява крепко и структурирано. Клиновидният и динамичен дизайн на каросерията е емфатичен от ясно изразените профилни линии. Grande Panda е умислен да изведе марката в бъдещето с новаторско и интелигентно потребление на пространството, готина характерност и изненадващи характерности.

Новият FIAT Grande Panda идва със специфичен външен тип - фина композиция от структурирани линии, меки и солидни повърхности, които акцентират здравите калници. В допълнение, италианското чувство в новия FIAT Grande Panda неотложно изпъква с помощта на неговия емблематичен италиански дизайн, синоним на хубост. Компактният автомобил ще се предлага с ярки цветове на корпуса, един от които ще бъде жълт.

Предната част разполага с стилен размер с отличителна нова характерност. Прецизните ортогонални линии обгръщат прогресивна квадратна мрежа, която основава мощен, грациозен външен тип, генерирайки пунктуация от пиксели от центъра на лъскавата черна горна решетка до фаровете. Наличието на защитна плоча в долната централна част на бронята способства за наблягане на SUV излъчването, до момента в който фаровете, формирани от опалови кубчета, отразяват прозорците на фасадите на фабриката Lingotto. Освен това, наред с неповторимия светлинен автограф, дневните светлини (DRL) се трансформират в знаци и осветяват някои от кубовете, които се появяват като хоризонтални пиксели, подредени в шахматна дъска.

Отстрани, силуетът на FIAT Grande Panda припомня за силата на Panda от 80-те години, с неговата неоспорима, самоуверена прелест, обезпечена от динамичното поделение за пасажери.

Клиновидната форма на каросерията и кабината е добре завършена и подсилена още повече от наклонените багажници на покрива, които се движат от горната страна към задната част на купето.

В знак на респект към класическата Panda 4x4, буквите Panda са изумителни - отпечатани с тримерен барелеф на вратите, те отразяват околната среда и оживяват долната част на страната.

Освен това, безпогрешният надолнище на ъгловото съответствие по отношение на отвесния размер на задната част се възпроизвежда от хубавичко „ C “ колона. За да се сътвори бистър резултат, черното квадратно лого е обвързвано с графиката на пътническото поделение, създавайки изумителен резултат, при който четирите букви FIAT се трансформират в четири ленти, които обикалят към автомобила.

Задната част също се отличава със самоуверен темперамент с помощта на изпъкналите калници, наклона на прозорците, цялостното оформление на задното стъкло, стоповете и плъзгачите, които придават на FIAT Grande Panda предпазен и постоянен външен тип и крепко стъпване на земята. Обемът е повишен с помощта на консолидираното на лъскава черна рамка с триизмерните букви на Panda - дизайнерска респект към истинската Panda. И най-после, с цел да поддържат тематиката за геометрията от 80-те, съчетана с футуристичен жанр, 17 “ диамантени алуминиеви джанти са подсилени от вълнуващ, стилизиран X дизайн.

Със специфичен и нов дизайнерски език, FIAT Grande Panda оформя бъдещето в този момент. Това е част от устрема на марката да даде на клиентите по целия свят неповторим автомобил, който показва всичките си полезности посредством своя характерен дизайн.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР