С постановление на прокурор от СРП мярката му за неотклонение е

...
С постановление на прокурор от СРП
мярката му за неотклонение е
Коментари Харесай

Столични полицаи задържаха 39-годишен мъж за агресивно поведение на пътя

С разпореждане на прокурор от СРП мярката му за неотклонение е удължена до 72 часа, притеглен е към наказателна отговорност

На 19 август, незабавни полицейски действия били подхванати във връзка със сигнал, постъпил към 15.30 часа - на кръстовището на бул. „ Цар Освободител “ и ул. „ Георги С. Раковски “, лидер на джип „ Мерцедес G 63 “ блъснал два пъти спрял в дясно на пътя лек автомобил „ Ситроен С1 “, до момента в който в него се е намирала жена и 10-месечното й бебе, след което напуснал мястото.

В рамките на започнатото по случая досъдебно произвеждане чиновници на столичното Първо районно управление (на МВР) са открили и разпитали очевидци – очевидци. Иззети са записи от охранителни камери в региона, приобщен е и запис, излъчен в ефира на национална телевизия. Направени са разпознавания.

След като е изяснена самоличността на агресивния лидер – 39-годишен, той е задържан с полицейска заповед за период до 24 часа. На 26 август, Софийска районна прокуратура го е привлякла към наказателна отговорност за престъпление по член 325, алинея 3, вр. алинея 2, вр. алинея 1 от Наказателен кодекс. Предвид високата социална заплаха на деянието, с разпореждане на прокурор мярката му за неотклонение е удължена до 72 часа. След приключването й ще бъде изготвено и импортирано искане до Софийския районен съд за взимане на постоянна мярка „ задържане под стража “ спрямо обвиняемия.

За търсене е разгласен автомобилът, регистриран като фирмена благосъстоятелност, с който е осъществено действието.

*Източник: www.mvr.bg

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР