С постановление на Окръжната прокуратура в Кюстендил е задържан 43-годишен

...
С постановление на Окръжната прокуратура в Кюстендил е задържан 43-годишен
Коментари Харесай

На ГКПП Гюешево задържаха издирван в Италия албанец

С разпореждане на Окръжната прокуратура в Кюстендил е арестуван 43-годишен албанец, търсен от правосъдните управляващи в Италия, оповестиха от прокуратурата.

Вчера сутринта чужденецът дошъл на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Гюешево " за влизане в България. При осъществена гранична инспекция е било открито, че за него има съвпадане с данни за сигнал в Шенгенската осведомителна система, въведено от Италия. Той попадал като лице с мярка за арест за предаване или изгонване.

Мъжът е разгласен за интернационално търсене от задграничните управляващи въз основа на Европейска заповед за арест, издадена от прокуратурата към Апелативния съд в град Бреша, за проведен въоръжен обир. За това закононарушение мъжът е наказан на 3 години и 3 месеца " отнемане от независимост ", което следва да изтърпи.

Предстои Окръжната прокуратура в Кюстендил да внесе в съда искане за установяване на мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на албанския жител, за осъществяване на екстрадиционно произвеждане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР