С постановление днес ще дадем 3 млн. лева на Хайредин,

...
С постановление днес ще дадем 3 млн. лева на Хайредин,
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Отпускаме 3 млн. лева на Хайредин за язовирите

С разпореждане през днешния ден ще дадем 3 млн. лв. на Хайредин, с цел да отидат да вършат язовирите. Ще попитаме и сътрудниците от Врачанско какво мислят за казуса с язовирите. Съобщиха ми, че част от язовирите не се употребяват нито за сила, нито за риба, за нищо. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила на изключително съвещание във връзка ограниченията за гарантиране на сигурността на популацията по отношение на рисковете от препълване на язовирите.

"Поставените каскада са, с цел да се успокои водата, и с цел да не залее площта отвън язовира. Това, което ме вбесява най-вече е, че чувам единствено по какъв начин нещо не може да стане. За нещо трябвало особено разпореждане, което не можело да се направи, тъй като било в прорез с публичните поръчки ", добави той.

"Най-малкият проблем са парите. Проблемът е по какъв начин неотложно да създадем промени. Хората задават въпроса какво вършим за язовирите. Страховете на хората остават. Ние вършим доста, а резултатът е доста дребен. Не може пред няколко години едно и също да приказваме. Трябва да се направи нещо ", бе безапелационен министър председателят.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР