С помощта на една от най-новите невронни мрежи за създаване

...
С помощта на една от най-новите невронни мрежи за създаване
Коментари Харесай

Руснаци с помощта на невронна мрежа генерират изображения на тема „Ако Илън Мъск се бе родил в СССР“

С помощта на една от най-новите невронни мрежи за основаване на изображения благодарение на текстови описания предприемачът Илън Мъск се оказа в Съюз на съветските социалистически републики в края на 50-те години. Това са компютърни рендери, които се радват на страхотна известност и стотици хиляди лайкове в обществените мрежи, месинджърите и още доста други.

 

В световната мрежа се появиха прекомерно необикновени изображения на основния изпълнителен шеф на Tesla, SpaceX, Starlink и Twitter. В тези рендери младият Мъск е показан по какъв начин основава компанията Tesla в някогашния към този момент Съветски съюз и по какъв начин сглобява нов вид коли.

Разбира се, тези фотоси не са същински. Те са основани благодарение на невронната мрежа Midjourney и съгласно верния брой на пръстите на ръцете, това е петата версия на Midjourney. Предишните версии прекомерно постоянно объркваха броя на пръстите на ръцете – нормално се получаваха ръце с по шест пръста.

На невронната мрежа Midjourney е подадена поръчка, по какъв начин би изглеждал основният изпълнителен шеф на Tesla Илън Мъск, в случай че бе живял в Съюз на съветските социалистически републики в края на 50-те, началото на 60-те години на предишния век, и по какъв начин би изглеждала по това време неговата рожба, в случай че е била основана със руски технологии, материали и принадлежности. Мъск наподобява като някой руски занаятчия от вида „ направи си самичък “.

Интересът към тези рендери е огромен и продължава да пораства.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР