С полезен товар до 1,16 тона и правилната конфигурация, напълно

...
С полезен товар до 1,16 тона и правилната конфигурация, напълно
Коментари Харесай

Професионално за професионалисти - Renault Trucks E-Tech Trafic

С потребен товар до 1,16 тона и вярната настройка, изцяло електрическият Renault Trucks E-Tech Trafic може да се оправи с всички задания в градските региони без ограничавания.

Renault Trucks E-Tech Trafic се предлага в две версии, Red Edition и Red Edition Exclusive. И двата модела се отличават с присъщия дизайн на Renault Trucks, който включва червени странични стикери, червени защитни колани и типичния E-Tech заден щит. Автомобилът може да бъде поръчан като фургон, бордов камион или с двойна кабина. Предлагат се и две дължини и две височини.

Пробегът на транспортера е до 394 км в градски цикъл. Автомобилът може да се зарежда на всяка социална зарядна станция. Със станция за зареждане с непрекъснат ток са нужни 50 минути, с цел да преминете от 15 % до 80 % от заряда, съгласно производителя.

„ E-Tech Trafic приключва нашето продуктово портфолио " - споделя Фредерик Рюше, ръководещ шеф на Renault Trucks Германия - „ Много съм удовлетворен, че с E-Tech Trafic към този момент можем да електрифицираме и бранша на лекотоварните транспортни средства и по този метод доста да понижим излъчванията на CO2 и в този клас тегло на транспортното средство. "

E-Tech Trafic предлага разнообразни преимущества, изключително за търговците, както автомобилът неотдавна показва при тестване. С товар от 750 кг, лекотоварното транспортно средство предлага елементарно ръководство и безпроблемно осъществяване на ежедневните задания в градски условия за лидера.

Renault Trucks е първият и единствен OEM, който предлага цялата си гама изцяло електрически. От 2,8-тонното лекотоварно транспортно средство (LCV) до 44-тонния камион за превоз на дълги дистанции, всеки бранш може да се ръководи електрически с Renault Trucks. Renault Trucks E-Tech Trafic към този момент е наличен за поръчка и доставка.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР