С полагането на маркировката завърши ремонтът на Околовръстния път на

...
С полагането на маркировката завърши ремонтът на Околовръстния път на
Коментари Харесай

Официално: Затварят Околовръстното от Пещерско шосе до Пазарджишко шосе за ремонт

С полагането на маркировката приключи ремонтът на Околовръстния път на Пловдив в сектора от „ Пещерско шосе “ до „ Коматевско шосе “ и водачите към този момент пътуват по обновената права. От през днешния ден започва работата в идващия сектор сред „ Пазарджишко “ и „ Пещерско шосе “. Той ще бъде затворен и придвижването ще се пренасочва през гр. Пловдив. Срокът за осъществяване на дейностите е 30 септември 2022 година
Прочетете още
Строителните работи са част от почналия през 2021 година поетапен ремонт на над 14 км от Околовръстния път на Пловдив (път II-86). През предходната година бяха актуализирани близо 8 км от трасето сред „ Коматевско “ и „ Асеновградско шосе “. Ремонтните действия включват осъществяването на земни работи за възстановяване на отводняването, увеличаване на пътната структура, полагане на нови съществени и износващи асфалтови пластове, изработка на бетонови канавки, отклонения и шлюзове, нова хоризонтална маркировка, ограничаващи системи и знаци.

Продължава ремонтът на сектора от Околовръстния път сред ул. „ Пазарджишко шосе “ в Пловдив и Автомагистрала „ Тракия “ (път III-805). Изпълнено е фрезоване на настилката, положен е слой неплътен асфалтобетон и е усъвършенствано отводняването. До привършване на ремонтните действия трафикът ще минава през гр. Пловдив.

Агенция „ Пътна инфраструктура “ се извинява на водачите за породеното стеснение при пътуването, само че предприеманите действия са наложителни, с цел да се обезпечи безвредното прекосяване по правите.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР