С полагане на цветя пред паметниците на Иван Вазов в

...
С полагане на цветя пред паметниците на Иван Вазов в
Коментари Харесай

Рокери поставиха цветя пред паметниците на Иван Вазов и Васил Левски в Сопот и Карлово

С полагане на цветя пред паметниците на Иван Вазов в Сопот и на Васил Левски в Карлово завърши рокерския народен събор, който се организира в края на септември на Манастирските поляни край града на Вазов.

Той се провежда от мотоклуб "Старите траки " от Сопот, сподели за Българска телеграфна агенция президентът му Борис Стефанов. Преди това "Братята напразно " направиха една почетна обиколка из Розовата котловина, която бе огласена от плача на хилядите мотори.

Между двата града рокерите придвижиха и 40-метров български трикольор, който бе развят в центъра на Сопот на 9 юли тази година във връзка годишнината от рождението на патриарха на българската литература.

Стефанов добави, че в събора вземат участие клубове от цялата страна с към 2000 мотористи. Това е последният за годината събор, на който си даваме среща преди да закрием сезона, сподели още той.
Програмата през двата дни - през вчерашния ден и през днешния ден, бе изпълнена с доста надпревари, на които мотобратята демонстрираха както уменията си да карат на една и две гуми, по този начин и мощността на моторите си.

През почивките за тяхното настроени се погрижеха пет рок-групи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР