С покоряване на Черни връх започна подготовката на мъжкия ни

...
С покоряване на Черни връх започна подготовката на мъжкия ни
Коментари Харесай

Левски стартира подготовка за новия сезон! Привлече украинец

С подчинение на Черни връх стартира подготовката на мъжкия ни тим за новия сезон. Състезателите, треньорският щаб и управлението на клуба се срещнаха рано сутринта в офиса на Garitage и поговориха за идната година.

Президентът и старши треньор Владимир Николов приветства новите попълнения Делчо Раев, Трифон Лапков, Ивайло Лалов, Дамян Колев и украинеца Иван Кривобок. Той приготви отбора за сериозната работа през първия месец и половина, в който ще се акцентира на физическата подготовка. Николов пожела на играчите си в края на сезона да вдигнат шампионската купа.

“Не го споделям просто по този начин, а тъй като имам вяра, че с доста труд можем да се противопоставим и на тимовете с по-големи бюджети, които са посочени за любимци. Отборът ни е извънредно млад, като изключим двамата ветерани Смилен Мляков и Теодор Богданов, и за мен ще е доста значимо да създадем и възпитане спечелили. А спечелилият не е единствено този, който завоюва мача, а който може да се изправи и в случай че загуби”, съобщи легендата на българския волейбол.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР