С покачването на градусите и наближаването на лятото, сексът сред

...
С покачването на градусите и наближаването на лятото, сексът сред
Коментари Харесай

Секс сред природата: 3 съвета

С покачването на градусите и наближаването на лятото, сексът измежду природата се оказва прелестен метод за нашарване на половия живот.

От всички места за правене на секс има нещо първично и мистично в половия акт измежду природата. За да бъде обаче сексът измежду природата в действителност необикновен, би трябвало да сте задоволително добре готови. Ако сте от хората, които са фенове на природата, правенето на обич под звездите или в палатката, може да бъде едно в действителност сантиментално преживяване.

Не забравяйте, че въпреки всичко би трябвало да изберете насаме място, където вие и вашият сътрудник да бъдете като че ли откъснати от света. Сексът всъщност е съкровен акт и не би трябвало да се прави в наличието на други хора в близост.

Помислете за „ оборудването “
За да бъде сексът измежду природата в действителност супер, би трябвало да помислите за удобството и комфорта. Със сигурност би трябвало да вземете одеяла и подобаващ двоен спален чувал (а за какво не и възглавница) – без значение дали ще вършиме секс под звездите или в палатка. Ако изберете палатката като вид, колкото е по-голяма тя, толкоз по-комфортно ще се чувствате. Не забравяйте и за репеленти, с цел да се предпазите от досадните инсекти. Мокрите кърпи са компромисният вид за разчистване след секс измежду природата, когато до вас няма баня.

 Добави изложение

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР