С по-малко емоции да видим дали може да се постигне

...
С по-малко емоции да видим дали може да се постигне
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Никога не сме се притеснявали от избори, но сме уб...

" С по-малко страсти да забележим дали може да се реализира договореност в границите на меморандума, който предложихме ", посочи той.

 

Мирчев бе безапелационен, че чакат от ГЕРБ да отговорят на предложенията в меморандума и изрази очакване подобен разговор да стартира към този момент:

 

" Но той би трябвало да бъде в границите на Народното събрание, в границите на това, което самият меморандум е сложил и без разнообразни условия от това, което е дефинирано вътре ".

Депутатът още веднъж акцентира, че не става дума за разделяне 50:50 сред ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС на регулаторите, а се касае за носене на отговорност:

 

" Т.е. да се подели отговорността за регулаторите. Когато бъде препоръчан един или различен специалист за обособен регулатор, депутати от партиите да го припознаят и отговорността за сходно предопределение да бъде носена от партиите А не да се парцелират регулаторите и при неразбираеми условия да се слагат в регулаторите. Така беше до момента! И в действителност ГЕРБ в този момент управлява 100% от регулаторите ".

Оценката на министрите от кабинета " Денков " се чака в най-скоро време, означи Ивайло Мирчев и разясни, че тя би трябвало да бъде направена от премиера и вицепремиера.

 

" Нямам рецензии към министъра на защитата Тодор Тагарев, а ставаше дума за това, че в Министерството на защитата не си бяха свършили както би трябвало работата за изпращането на БТР-ите за Украйна. Но това не е рецензия към самия министър Тагарев ", изясни депутатът от ПП-ДБ и посочи, че " България не е съдействала значително с избрана помощ, тъй като и БТР-ите се заплащат от нашите съдружници и не са за сметка на българските данъкоплатци, в това число даже превозът им е обезщетен от партньорски страни, тъй че българските данъкоплатци не се ощетяват по никакъв метод ". 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР