С плакати в ръце Долу ръцете от Панаира, Руският консул

...
С плакати в ръце Долу ръцете от Панаира, Руският консул
Коментари Харесай

Протест настоя Панаирът да остане на пловдивчани

С плакати в ръце " Долу ръцете от Панаира ", " Руският консул заграбва Панаира ", " Който краде Панаира, няма място в Общински съвет ", протестиращите настояха кметът на Варна Иван Портних, общинските съветници на Община Варна и министъра на стопанската система да подхващат ограничения за прекъсване на апорта. Протестът е и зов към управлението на община Варна като владетел на акции в Панаира, да ги върне на страната.

Преди изключителното съвещание на Варненския Общински съвет, в дневния ред на което точката за акциите не попада, пловдивчани бяха безапелационни, че най-големият Панаир в Югоизточна Европа, който е с голяма изложбена повърхност от 350 000 кв.м. в центъра на Пловдив, не би трябвало да бъде разрушаван и че Георги Гергов няма интерес да го развива. Панаирът е характерен образец за превзетата страна и за това по какъв начин избрани кръгове работят срещу ползите на жителите, показаха протестиращите.

Междувременно юрист Тони Стойчева, която е измежду уредниците на митинга, акцентира, че откакто " Пълдин туринвест " апелира отхвърли на Търговския указател в Окръжен съд Пловдив, има опция посредством дейности на политическо равнище страната и Община Пловдив да запазят размера на акционерното си присъединяване в Панаира, за което настояха изрично и протестиращите пловдивчани.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР