с писмо до Държавната дума на Русия, говорейки за “варварска

...
с писмо до Държавната дума на Русия, говорейки за “варварска
Коментари Харесай

Ген. Атанасов: Писмото на Митрофанова за Альоша - еманация на р...

с писмо до Държавната дума на Русия, говорейки за “варварска война ” от страна на Запада против руските монументи. Митрофанова без да желае похвали и партията на ген. Атанас Атанасов като " пореден покровител на прозападната ориентировка на България ".

 

“Днес изпратих формален отговор до ръководителя на Държавната Дума на Руската федерация във връзка публикуваното от съветския дипломат Елеонора Митрофанова изказване по отношение на самодейността на общинските съветници от Политическа партия „ Демократи за мощна България “ в Пловдив за разглобяване на паметника на Съветската войска „ Альоша “: 

 

Доколкото изпратената декларация съставлява еманация на съветските пропагандни внушения, част от хибридната експанзия, която страната Ви води против България след 2014 година насам, съм задължен да подчертая следното –  за нас премахването на паметниците на окупационната Червена войска е ценностна битка за истината.

Истината е, че от момента на слагането им до през днешния ден тези остатъци в реалност имат мощно алегорично значение. И то няма нищо общо с „ братската дружба “ сред нашите нации. В същността си те служат за две съществени цели – първите пропагандни и вторите, даже по-страшни, отправящи явното подстрекателство – „ Вашата страна се намира под властта и милостта на съветския шпагин “.

 

Отвъд употребяваните квалификации, които считам да подмина, оценката, дадена от Държавната дума, за ролята на политическата партия, която имам достойнството да ръководя, в българския политически живот, е вярна. Политическа партия „ Демократи за мощна България “ е правоприемник на българските държавници, които откъснаха страната ни от постсъветската сфера на въздействие и направиха допустимо участието й в НАТО и Европейски Съюз. Политическа партия „ Демократи за мощна България “ е групировката, която първа дефинира новоимперската съветска теория след 2008 година като максимален риск за националната сигурност на България; която се бори с години против реализацията на всички съветски енергийни планове на нашата територия; която осъди противозаконната анексия на Крим и нападателната война против Украйна; която подсигурява достойното място на България в отпора на цивилизования свят против кървавата война, която продължавате да водите. 

 

Искам да изразя дълбоката си увереност, че Руската федерация ще изгуби войната, която стартира и мирът в Европа ще бъде възобновен ”, написа ген. Атанасов в профила си във Фейсбук

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР