С Петя имахме весело детство. Изкарвахме летата по селата с

...
С Петя имахме весело детство. Изкарвахме летата по селата с
Коментари Харесай

Сестрата на Преслава оповести неподозирани тайни от миналото на фолк фурията

С Петя имахме радостно детство. Изкарвахме летата по селата с бабите и дядовците. Беше едно комунистическо детство. Това разкри сестрата на фолкаджийката Преслава Ивелина Колева.

„ Бяхме близки като деца, разликата ни е дребна и непрекъснато бяхме дружно. Всичко ни беше по равно, всички облекла ни бяха идентични. Майка ни ни обличаше като близначки”, сподели още Ивелина пред Нова телевизия .

Каката на Преслава разкри, че като дребни двете постоянно се карали. „ Тя беше дразнител. Аз бях по-спокойната, а тя - по-дразнещата.
Търсим се непрекъснато, споделяме си всичко. За мен постоянно е празник, когато минават през София и се виждаме.

За мен Преслава е най-голямата в България. Много е радващо, че едно момиче от Добрич успя”, съобщи Ивелина.

От думите й стана ясно още, че Преслава оповестила пред цялото семейство, че чака бебе. " Дойде на посетители. Каза на цялото семейство, че е бременна. Отдавна си мечтаем да има детенце, време си е. Много си зарадвах, когато ни сподели.
В началото държахме радостната вест в загадка, единствено аз и родителите ми знаехме. След като я разгласи публично, към този момент съумях да се развеселявам ", показа Ивелина.

" След 10 години виждам Преслава доста по-щастлива от в този момент. Това бебенце, като се роди, най-малко още едно ", сподели още бъдещата вуйна.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР