С песента The Voice of Love (Гласът на любовта) страната

...
С песента The Voice of Love (Гласът на любовта) страната
Коментари Харесай

Гласът на любовта ни представя в Париж

С песента The Voice of Love ( " Гласът на любовта " ) страната ни ще бъде показана на " Детска Евровизия " в Париж. Денислава Димитрова и Мартин Стоянов ще излязат на сцената на влиятелния музикален конкурс на 19 декември, а събитието ще се излъчи онлайн по Българска национална телевизия 1.

Дуетът на младите гении бе разгласен на конференция на публичната телевизия и " Лигна студиос ". Автори на музиката и на британската версия на текста на песента са Васил Гарванлиев, Давор Йордановдки и Весна Малинова от Северна Македония. Българската версия на " Гласът на любовта " е написана от Стан Стефанов. За театралното наличие на българските участници ще се погрижи Мари-Софи Крайсъл, която към този момент е работила със 7 разнообразни страни, взели участие на " Евровизия 2018 " в Лисабон.

Денислава Димитрова и Мартин Стоянов са от вокално студио " Сарандев " в Добрич. Талантът им е приет както в България, по този начин и в чужбина. Те са носители на многочислени призове, а музиката е част от живота им от ранна възраст. Като дует се изявяват дружно на сцена от 2017 година под управлението на Елена Карабельова, която е техен вокален възпитател. В момента тече трескава подготовка, а организационният екип загатва за приказна коледна приказност и оживяващи театрални резултати.

Участието в 19-ото издание на състезанието " Детска Евровизия ", който в този момент ще се организира във френската столица, е шестото за България. В конкуренцията ще се включат общо 19 страни. Големият победител ще бъде определен с 50% избор на жури и 50% - на публиката. Според регламента за първи път българите ще имат право да гласоподават освен от чужбина, само че и от родината си, а младите ни музикални очаквания ще разчитат и на всеотдайната поддръжка на сънародниците ни по целия свят.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР