С песента Flowers Майли Сайръс се завърна към музикалната сцена

...
С песента Flowers Майли Сайръс се завърна към музикалната сцена
Коментари Харесай

Изневерявал ли е Лиъм Хемсуърт на Майли Сайръс с Дженифър Лорънс

С песента " Flowers " Майли Сайръс се завърна към музикалната сцена след дългогодишно неявяване. Видеото към песента е снимано в първокласно имение, за което от известно време се приказва, че точно там някогашният ѝ брачен партньор е водил своите извънбрачни афери. Феновете незабавно започнаха да проверяват всяка една част от видеото, свързвайки я с друг интервал от връзката сред Сайръс и Хемсуърт.

И сред всичките тези следствия се появи и името на. И то не поради друго, а най-много поради една рокля в златисто, която изпълнителката носи в клипа на песента.

По думите на някои почитатели, тя поразително наподобява на тоалет на Дженифър Лорънс, облечен за червен килим през 2012 година, когато тя промотира " Игрите на глада ", където взе участие и Лиъм. Двамата имат няколко интимни подиуми на екран, което накара почитателите да си мислят дали химията не се е пренесла и отвън него.
 Снимка 624335

Докато Сайръс нито отхвърля, нито удостоверява какво е и дали въобще имам някакво прикрито послания въпросната рокля и  в действителност е намек за извънбрачна връзка на някогашния ѝ брачен партньор с колежката му, а Хемсуърт изрично мълчи по тематиката с песента, то Дженифър Лорънс реши да отговори на слуховете за невярност, в които бе въвлечена.

Защо Дженифър Лорънс се е съгласила на голата сцена в " Без неприятни усеща "

Актрисата е удовлетворена - всички са удовлетворени

По време на присъединяване си в предаването на Анди Коен, актрисата от " Без неприятни усеща ", Лорънс беше запитана по отношение на изказвания и почитател теориите, свързващи я с песента на Сайръс, пусната тъкмо в навечерието на 33-ия рожден ден на някогашния ѝ брачен партньор.
 Снимка 624333

Актрисата незабавно побърза да отхвърли слуховете, като съобщи, че не са правилни и в никакъв случай не са били правилни. " С наслаждение давам отговор - не е правилно! Всички знаем, че с Лиъм сме се целунали единствено един път. Беше доста години, откакто те двамата бяха скъсали. Така че, считам всичко това за едно просто съвпадане ", безапелационна е Лорънс.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР