С перфектно семейство се похвали Галена Великова, която журира звездите

...
С перфектно семейство се похвали Галена Великова, която журира звездите
Коментари Харесай

За първи път! Галена Великова показа деца като слънца, обясни се в любов на мъжа си: Късметлийка съм

С съвършено семейство се похвали Галена Великова, която журира звездите в „ Денсинг старс “ и не им икономисва рецензии. Вечно усмихнатата съдийка сподели мъжа си, милионера Константинос и двете им красиви дъщери, и се изясни в обич на брачна половинка си. „ Той е моята половинка. Много е интелигентен, поддържа ме във всичко. Късметлийка съм, че съм го намерила, по тази причина го оценявам високо. Само като го погледна знам какво мисли “, развълнува се Галена в „ Преди обед “. Всяка седмица тя пътува от Гърция до България поради „ Денсинг старс “, а в този момент пристигнала у нас с цялата фамилия, с цел да карат ски на Боровец, предава Лупа.
Преди години ориста срещнала надарената заралийка с огромната й обич в Гърция. Галена преподавала спортни танци, а Константинос желал да открие танцово учебно заведение. Чувствата им пламнали постепенно, само че горят до през днешния ден. Свързва ги и общ бизнес – въртят 10 танцови школи, които се славят с доста положително име. Преди да се впусне в това начинание, Константинос имал промоутърска компания в Лондон и провел концерти на звезди от ранга на „ Ролинг Стоунс “.
Галена и мъжът й не бързали да станат родители, с цел да може тя да направи кариера. „ Решението да се забавя с децата беше осъзнато и осмислено. Аз съм арбитър по спортни танци, упражнявам първенци от разнообразни страни и дълги години пътувах непрекъснато. Не желаех поради работата ми да липсвам от у дома, различен да възпитава децата ми и да ги приспива вечер “, изясни съдийката. Довечера дъщерите й – 10-годишната Кейси и 9-годишната Зои, ще гледат „ Денсинг старс “ от първия ред. Предстои феноменална вечер с невиждана до момента хореография.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР