С първа рожба скоро ще се сдобие една от най-противоречивите

...
С първа рожба скоро ще се сдобие една от най-противоречивите
Коментари Харесай

Тази новина ще разтърси из основи живота на Антония Петрова!

С първа рожба скоро ще се снабди една от най-противоречивите носителки на купата Мис България – Антония Петрова. Според близки до изкусителната русокоска, тя към този момент е бременна в третия месец. Това изяснява за какво с новата й тръпка – медикът Ивайло Батинков, прибързаха със сватбата, написа " Монитор ".
Припомняме, че предишния месец двамата си споделиха заветното „ да “ на стилна гала на плаж в прилежаща Гърция. Меденият си месец те поляха в Истанбул. В момента влюбените са се отдали на заслужена отмора в Ню Йорк.
Искрата сред Антония и Ивайло пламва преди четири месеца, само че Мис България 2009 получила годежен пръстен още след 30-ия ден. Двойката пази връзките си надалеч от зоркия взор на папараците.
Това е вторият път, в който Антония слуша Менделсон. Тя беше по отношение на съветския предприемач Александър Бередин цели 10 години. Двамата по този начин и не се снабдиха с правоприемник. Миската с юридически ценз изясни, че в лицето на Бередин не е срещнала бащата на своите деца. В медийното пространство се въртят сюжет, че тя в действителност е имала репродуктивни проблеми. Малко откакто се срещнали с Батинков, двамата се отбили край Рупите на път за Гърция и тогава Антония се помолила за правоприемник.
За избраника на перничанката и татко на детето й се знае, че е някогашен началник на болница „ Токуда “, а сега развива личен бизнес в региона на ортопедията и медицината.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР