С пълно единодушие парламентът реши COVID-19 да бъде изваден от

...
С пълно единодушие парламентът реши COVID-19 да бъде изваден от
Коментари Харесай

Отпада карантината при COVID-19

С цялостно единогласие Народното събрание реши COVID-19 да бъде изваден от листата на мощно заразните заболявания, при които се постанова наложителна карантина.
Прочетете още
Дебатът обаче мина в обиди и припомняния на тежки истории от времето, в което болестта избухна. Набързо текстовете минаха и на второ четене - с поддръжка от 171 народни представители.

Костадин Костадинов от " Възраждане " видя удостоверение на държанието им преди 2 година, когато  отказваха им да носят маски. " Тогава всички бяха срещу, в този момент всички са за ", разяснява той отпадането на маските. " Ще подкрепим този законопроект, той на процедура е наш, само че просрочен. Кой ще понесе отговорност за общественото засищане в интервала на така наречен пандемия за голямата психо офанзива към българските жители и повреденото публично психическо здраве ", попита той. Костадинов заподозря, че измежду подсмърчащите в залата депутати без маски и в този момент може да има заболели с Коронавирус.

С този законопроект обаче се прибирала една нормалност, считат от " Възраждане ". И изиска извинения за заканите с чували за трупове и претъпкани гробища. Никой не трябва да си разрешава към този момент, размахвайки измислени закани, да тероризира хора, съобщи Костадинов. Ивайло Митковски от ПП-ДБ обаче го отвърна, че от " измисления вирус " са починали доста хора. На вашата централа би трябвало да сложите паметна плоча за ковид, тъй като той ви вкара в Народно събрание, съобщи депутатът.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР