С падането на първите жълти листа от дърветата през есента

...
С падането на първите жълти листа от дърветата през есента
Коментари Харесай

Есента идва с топло жълт цвят

С рухването на първите жълти листа от дърветата през есента на пътя излиза първокласното купе Lexus LC в специфичен жълт цвят. Серията Yellow Edition ще бъде показана на всеобщата аудитория на ревюто в Париж през септември и ще зарадва окото на ценителите с присъщи оптични акценти и съоръжение. Сред отличителните черти са 21-инчови ковани алуминиеви джанти, както и направени от въглерод покрив и заден спойлер. Спойлерът е деен и се отваря автоматизирано при скорост над 80 км/ч, като играе значима роля за по-добра непоклатимост при бързо шофиране.

 20-2-6kol

Жизнерадостният външен цвят Flare Yellow е смесен с интериор в черно, бяло и жълто. Сетивата на пасажерите са капризни в допълнение от първокласните материали като полуанилинова кожа и алкантара. От алкантара са направени вложките в топло жълт цвят за черните панели на вратите. Топлият жълт колорит е пренесен като контрастност за шевовете на белите кожени седалки, за инструменталния панел, кормилото и подлакътника на централната подпора.

 20-5-6kol

Когато се настани в комфортната седалка с опция за електрическо конфигуриране в 10 направления, лидерът вижда пред себе си Head-up екран с значимите данни от работата на автомобила. Така не се постанова да смъква взор от пътя, до момента в който кара, и може да се наслаждения оптимално на техническите благоприятни условия на колата.

 20-4-6kol

Серията LC Yellow Edition се възползва от технологиите, които са част от спецификацията на върховото осъществяване LC Sport+. За прецизното ръководство способстват модерните електронни системи за завиване с четирите колела и двойно предаване с торсен диференциал с лимитирано превъртане. Завиването с всички колела освен усъвършенства маневреността, само че и води до доста тъкмо следване на заложената с кормилото траектория в бързи завои. Торсен диференциалът на задния мост дава опция за адаптивно ориентиране на въртящия миг за нужното сцепление при неприятни и променливи условия.

 21-6-6kol

„ Жълтата “ серия ще се комбинира с двата разновидността за моторизация – бензинов мотор V8 с мощ 477 конски сили и 10-степенна автоматизирана скоростна кутия или хибриден пакет 500h със систематичен запас 359 конски сили. За първи път LC Yellow Edition ще бъде показан пред европейска аудитория на автомобилното ревю в Париж през септември.

 20-3-6kol
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР