С отворено писмо към социалистите лидерът на БСП Корнелия Нинова

...
С отворено писмо към социалистите лидерът на БСП Корнелия Нинова
Коментари Харесай

Нинова към членовете на БСП: Не давайте партията на търговците

С отворено писмо към социалистите водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова декларира, че поема отговорността за тежката загуба на изборите 2 в 1, поради което подава оставка, само че предизвести, че идват тежки месеци и поучава социалистите да се стремят да не бъде отнето правото им на директен избор на новия ръководител на Българска социалистическа партия, съобщи БНР.

В отвореното писмо Корнелия Нинова декларира, че няма да взе участие в работата на Изпълнителното бюро и Националния съвет на Българска социалистическа партия, с цел да се избегнат всевъзможни внушения персонална интервенция в решенията на груповите органи на партията. Подалият оставка водач на Българска социалистическа партия ще работи в Народното събрание.

Нинова декларира, че е правила неточности, само че в никакъв случай не е предала или продала Българска социалистическа партия. Тя предизвестява, че идват тежки месеци и дава да образец, че към този момент в Българска социалистическа партия има изявления, които съставляват оттегляне от дългогодишни позиции.

Нинова поучава да не се разрешава партията да бъде завладяна от вътрешната страна - с лишаване на най-демократичното право на директен избор на ръководител: Не давайте партията на търговците! Не позволявайте парите да убият полезностите – споделя Корнелия Нинова и прибавя, че месец септември ще бъде забавен за Българска социалистическа партия.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР