С отворено писмо 262 адвокати от цялата страна поискаха финансовият

...
С отворено писмо 262 адвокати от цялата страна поискаха финансовият
Коментари Харесай

Стотици адвокати поискаха извинението на Горанов за “маргиналите“

С отворено писмо 262 юристи от цялата страна желаеха финансовият министър Владислав Горанов да се извини за обидния етикет “маргинали “, който лепна на забележителна част от българските жители.

Преди три дни, по време на конференция, Горанов изясни, че жителите, които не попадат в икономическите ограничения на държавното управление, са " маргинали ".

“Тези жители, които се опитат да запазят правните отношения си с работодателите по време на рецесията, техният шеф ще получи помощ от страната. Тези жители, които са маргинали и не попадат в нито една от описаните хипотези, те са обществено изолирани и надали може да се направи доста за тях “, сподели Горанов.

Така финансовият министър постави етикета “маргинали “ на стотици хиляди самоосигуряващи се българи, които са гръбнакът на дребния бизнес в страната и към този момент не получават поддръжка от държавното управление.

Членовете на Facebook общността на българските юристи (ФОБА) упорстват ръководителят на Народното събрание и министър председателят да задължат финансовия министър да се извини.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР