С откраднати лични данни е регистрирана фирма в Англия на

...
С откраднати лични данни е регистрирана фирма в Англия на
Коментари Харесай

Районен кмет от София е станал жертва на киберизмама

С откраднати персонални данни е записана компания в Англия на името на Емил Бранчевски, кмет на столичния регион „ Илинден “. За това алармира самият той във Фейсбук. Ето какво споделя за измамата:

„ Днес дружно с Борис Бонев – ръководител на партия „ Спаси София “ и Христо Копаранов – общински консултант, дадох конференция в постройката на Столичната община по отношение на записаното на мое име сдружение във Англия.

На 12-ти март от обява в онлайн медия, разбрах, че съм вписан като шеф на сдружение за медицински услуги с капитал от 1 /един/ паунд, като са употребявани моите имена, месец и година на раждане. След инспекция от моя страна, стана ясно, че регистрирането е станало на 18-ти февруари, посредством подадено онлайн заявление.

Категорично декларирам, че това е станало без мое познание и единодушие. Поради тази причина подадох тъжби в полицията, прокуратурата и КЗЛД. Включително ще подам тъжба и във Англия. Заявявам, че ще си диря правата по правосъден ред за всички изявления с лъжливо, манипулиращо и погрешно наличие по мой адрес, в това число и против разпространителите на тази тенденциозна дезинформационна акция целяща дискредитирСофияСофияането ми като кмет и персона.

Едно е да се води битка с политически принадлежности, напълно друго е да се правят закононарушения! “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР