С отхвърлянето на предложения от проф. Николай Габровски кабинет от

...
С отхвърлянето на предложения от проф. Николай Габровски кабинет от
Коментари Харесай

Меглена Плугчиева: България е в изолация, този кабинет беше шанс, но ПП искат тотално събаряне

С отхвърлянето на оферти от проф. Николай Габровски кабинет от Народно събрание беше прахосан късмет за България и за всички български жители. Такава позиция  изрази пред бТВ Меглена Плугчиева, която беше номинирана за министър на околната среда и водите.

Професор Габровски е освен с лидерски качества, а сякаш се появи с Божия задача, има ентусиазъм, безупречна професионална кариера, той почтена персона – означи тя.  

По думите й, специалистите, които той е той е поканил, са с дух на възрожденци.  

„ Тези хора бяха подготвени на всеотдайност, тъй като виждат, че се разрушават устоите на страната “, почерта тя.  

„ Не може да има врагове, когато страната умира. Не може да си  позволим такова грозно държание, изключително младежите от Политическа партия – тотално срутване. “, сподели още Плугчиева, като добави, че страна не може да се гради с разпродажба, нужно е надграждане.  

„ Изтървали са тези години, когато тук градяхме, създавахме и се борихме за тази страна – да влезем в Европейски Съюз, да станем член на НАТО “, установи тя, наблягайки, че в този момент България има нови цели – Шенген и еврозоната.   

„ Лошо изглеждане извън, ние сме в тежка изолираност “, добави Плугчиева.   

Тя показа, че е имала проблеми в Българска социалистическа партия, тъй като не е можела да одобри, че партийният интерес може да стои над националния.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР