С остро възмущение реагираха от БСП на писмото, с което

...
С остро възмущение реагираха от БСП на писмото, с което
Коментари Харесай

БСП пита защо Тодор Тагарев има 8 дни отпуск след само месец работа

С остро отвращение реагираха от Българска социалистическа партия на писмото, с което министърът на защитата Тодор Тагарев отхвърля да пристигна в Народното събрание, тъй като бил в заплатен отпуск от 20 до 28 юли.

Георги Свиленски от Българска социалистическа партия заподозря, че министърът си е взел предплатен пакет за отмора някъде. И попита кой в комерсиално, частно, публично или други сдружение в България има право на 8 дни заплатен отпуск след единствено месец работа.

Социалистът се ядоса, че с думите си „ не ме търсете, в заплатен годишен отпуск съм “ нашият министър на защитата демонстрира безочливост и безсрамие към българските жители, към народните представители и към ръководителя на Народното събрание Росен Желязков.

„ Аз, в случай че бях ръководител, щях да прикани премиера да му приключи отпуска “, обърна се Свиленски към Желязков. И прикани публицистите да се поинтересуват къде е Тагарев от 20 до 28 юли.

Христо Проданов от Българска социалистическа партия пък иронизира, припомняйки, че предходната седмица е гласувано БТР-и да изпращаме за Украйна.

„ Може да е тръгнал да ги кара, за 8 дни ще ги закара. Той и тук ръководещото болшинство са посланици на Украйна, не ги критикувайте доста остро “, обърна се той към съпартиеца си.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР