С омраза не може да се управлява. Основата на тази

...
С омраза не може да се управлява. Основата на тази
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: Основата на тази мафиотска власт е омраза и корупция!

" С ненавист не може да се ръководи. Основата на тази коалиция е омразата и лъжата ". Това разгласи от парламентарната естрада водачът на Движение за права и свободи Мустафа Кардайъ по време на дебата за предварителното премахване на ръководителя на Народното събрание Никола Минчев. Дебатът за оставката не е за личностните качества, а е политически, посочи той и прикани депутатите още веднъж да приветстват Минчев

" За страдание господин Минчев става жертва на, изтъквам, " мафията, задкулисието, корупцията и всичките тези неистини, които ги слушаме последните няколко месеца ", разгласи Кардайъ, акцентирайки премиера и министрите, които се намират в " кошарата " в Народното събрание.

" Вие, които дойдохте да вършиме вместо държавна политика, се пробвате да вършиме политика в името на компаниите на мафията и задкулисието. Затова, когато ние приказваме, че се борим против крадците и против задкулисието, нито вашият гьонсуратлък, нито наглостта и арогантността ви могат да ни спрат да пазиме мира и сигурността на родината ", сподели още разгневен водачът на Движение за права и свободи. По думите му министър председателят Кирил Петков е призовал от парламентарната естрада за етническо опълчване.

" Движението за права и свободи 32 години носи виновна политика, национално виновна политика в нашата татковина България, разнообразни хора минаха през терена на политиката и заемаха разнообразни длъжности, само че Движението за права и свободи остана поредна и не изневери на своята задача – да пазим целостта на нашата татковина България, да сме пазители на мира, да сме пазители на сигурността в нашата страна, да я опазим даже от такива като тези тук, които приканват за опълчване ", съобщи Кардайъ.

Той подсети, че почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган е този, който се е борил против така наречен Възродителен развой и тоталитарния режим. " А властта бе насочила автоматите против мюсюлманите и създателите на опитите насилствената асимилация да спре са били пратени в пандизите ", напомни водачът на Движението. А по думите му точно Доган приказва срещу реваншизма.

" А през днешния ден инцидентни минувачи да употребяват името му за щяло и нещяло, малко не кореспондира с историята ", предизвести Карадайъ. Той назова Асен Василев: " Хубав човек, само че функционалност на задкулисието и мафията ". Неговата прогноза е, че през днешния ден ръководителят на Народно събрание ще бъде предварително освободен, а идната седмица ще падне и държавното управление при вота не съмнение.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР