С огромно вълнение в сърцето Божидар Искренов – Гибона, заминал

...
С огромно вълнение в сърцето Божидар Искренов – Гибона, заминал
Коментари Харесай

След сватбата в Меделин, щерката на Гибона се готви за втора венчавка - но този път в България!

С голямо неспокойствие в сърцето Божидар Искренов – Гибона, отпътувал за Колумбия, с цел да бъде до щерка си Настася и най-щастливия за нея ден – сватбата й с дългогодишния й другар Джонатан Баер, разбра HotArena.

Венчавката се трансформира в прекрасен мотив, който събра за първи път Гиби с някогашната му брачна половинка Алина след развода. На фотосите липсва актуалната жена на Гибона – Кремена, която най-вероятно е пропуснала събитието.

Наследничката на гордите родители избра да подписа брак на 18.08.2018 година. Изборът й не е инцидентен – и тя, и обичаният й имат вяра в астрологията, както и в това, че датата ще им донесе доста обич и благополучие.

Настася и брачният партньор й Джонатан живеят в Съединени американски щати, в Далас. Дъщерята на Гибона е някогашна състезателка по фигурно пързаляне, а брачният партньор й е управител на една от най-големите компании за онлайн търговия в света.

Съпрузите възнамеряват в близко бъдеще да вдигнат втора женитба в България, която може би няма да бъде толкоз тържествена, само че ще засвидетелства привързаността на Настася и към нейната татковина, писа „ 168 часа “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР