С оглед случващото се от години в Да, България и

...
С оглед случващото се от години в Да, България и
Коментари Харесай

Методи Лалов поиска оставката на Христо Иванов след изборите

С оглед протичащото се от години в " Да, България " и в обединението " Демократична България " мисля, че след изборите Христо Иванов следва да си подаде оставката като ръководител на партията. Оставки следва да подадат и немалка част от Изпълнителния съвет на " Да, България ", в частност Ивайло Мирчев и Антоанета Цонева . Това написа в своя Фейсбук профил Методи Лалов, който беше до неотдавна началник на групата на Демократична България в Столичния общински съвет.

По думите му, " недемократичното управление на партията демотивира и отблъсква от ден на ден хора и притегля от ден на ден други с клиентелистко мислене и цели. Неминуемо това ще има отрицателни последствия за демократичната общественост, които ще проличат още в резултатите от идните избори ".

Лалов даде поръчка, че след изборите ще приказва още по-подробно, като " най-подробно ще направя това на Националната конференция на " Да, България ", в случай че Националният съвет на " Да, България " реши изобщо в миналото да я свика, защото това трябваше да бъде сторено доста от дълго време, само че комфортно за някого това не се случва ", показва той и добавя, че вследствие на това мандатът на всички органи на партията е изминал.

" Говоря в този момент, защото след това ще ме питате за какво съм бил част от основаването на този циничен модел. И тъй като за истината постоянно е уместно да се приказва ", написа още общинският консултант.

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР