С официална пресконференция днес в столичния хотел Маринела организаторите от

...
С официална пресконференция днес в столичния хотел Маринела организаторите от
Коментари Харесай

Дадоха старт на Milan Junior Camp Bulgaria 2018

С публична конференция през днешния ден в столичния хотел " Маринела " уредниците от Milan Academy Junior Camp - Bulgaria оповестиха старта на акцията за 2018 година. Специално за събитието в България дойде шефът на Milan Academy World Силвио Броли, което е доказателство за високата оценка, която управлението на Милан дава на българския екип и най-много на Ивайло Рачев, който е в основата на този план и работи за неговото развиване за нашата страна от 2011 година.
 Пресконференция преди Milan Academy junior camp в България @@@
Своята поддръжка за Milan Academy Junior Camp - Bulgaria обявиха в своите изказвания и Емануеле Полио - заместител дипломат на Италия в България, както и президентът на Италианската комерсиална камара в България Марко Монтеки. Сред формалните лица бяха кметът на Община Трявна Дончо Захариев и президентът на ОФК Несебър Георги Маринов, които ще са домакини на детските футболни лагери през лятото на 2018 година
 Пресконференция преди Milan Academy junior camp в България @@@
Град Трявна ще отвори вратите си за децата и техните родители от 1-и до 6-и юли, а месец по-късно от 6-и до 11-и август в разгара на морския сезон с общителното подпомагане на Николай Димитров - кмет на Община Несебър, децата ще упражняват в новата съвременна база на ОФК Несебър, на входа на Слънчев бряг.
 Пресконференция преди Milan Academy junior camp в България @@@
Milan Academy Junior Camp е част от световната самодейност на най-титулувания тим през последните 50 години за развиване на деца гении по целия свят. Само през 2018 година лагери ще се проведат в над 120 града и в тях ще упражняват хиляди деца, които желаят да станат част от огромната магия наречена футбол.

Информация за лагерите в Трявна и Несебър може да намерите на формалния уебсайт milanacademyjuniorcamp.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР