С официална пресконференция, днес в столичния хотел Маринела, организаторите от

...
С официална пресконференция, днес в столичния хотел Маринела, организаторите от
Коментари Харесай

Milan Academy Junior Camp - Bulgaria обяви старта на кампанията за 2018-та година с пресконференция в хотел "Маринела"

С публична конференция, през днешния ден в столичния хотел Маринела, уредниците от Milan Academy Junior Camp - Bulgaria, оповестиха старта на акцията за 2018-та година. Специално за събитието в България дойде шефът на Milan Academy World господин Силвио Броли, което е доказателство за високата оценка, която управлението на Милан дава на българския екип и най-много на господин Ивайло Рачев, който е в основата на този план и работи за неговото развиване за нашата страна от 2011-а година.

Своята поддръжка за Milan Academy Junior Camp - Bulgaria обявиха в своите изказвания и господин Емануеле Полио - заместител дипломат на Република Италия в България, както и президентът на Италианската комерсиална камара в България господин Марко Монтеки.

Сред формалните лица бяха кметът на Община Трявна господин Дончо Захариев и президентът на ОФК " Несебър " господин Георги Маринов, които ще са домакини на детските футболни лагери през лятото на 2018г.

Град Трявна ще отвори вратите си за децата и техните родители от 1-ви до 6-ти юли, а месец по-късно от 6-ти до 11-ти август в разгара на морския сезон с общителното подпомагане на господин Николай Димитров - кмет на Община Несебър, децата ще упражняват в новата съвременна база на ОФК " Несебър ", на входа на к-к Слънчев бряг.


Milan Academy Junior Camp е част от световната самодейност на най-титулования тим през последните 50 години за развиване на деца гении по целия свят. Само през 2018-та година лагери ще се проведат в над 120 града и в тях ще упражняват хиляди деца, които желаят да станат част от огромната магия наречена футбол.

Информация за лагерите в Трябва и Несебър може да намерите на формалния уебсайт www.milanacademyjuniorcamp.bg





Снимки: Георги КОЛЕВ, БЛИЦ
Оператор: Съйко СЪЕВ, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР