С Обединени патриоти се работи изключително добре. Стабилността днес е

...
С Обединени патриоти се работи изключително добре. Стабилността днес е
Коментари Харесай

Цветанов хвали Патриотите, били по-добри партньори от Реформаторите

" С Обединени патриоти се работи извънредно добре. Стабилността през днешния ден е реалност. Ситуацията е по-работоспособна от предходния парламент. На назад във времето са претенциите за кадрови промени. Оперативна програма се отнася с отговорност към съглашението и отговорността е споделена ". Това съобщи зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов по Българска национална телевизия.

Партийният заместител на Бойко Борисов упрекна Българска социалистическа партия, че предизвика свадите и тематиките от последния месец,

" Българска социалистическа партия се стараят да предизвикат парламентарното болшинство и изпълнителната власт. Темата НДК също беше повдигната от Българска социалистическа партия ", разяснява Цветанов. И добави към предизвиканата от Българска социалистическа партия тематика и тази за Македония.

" Българска социалистическа партия са обезпокоени, те не могат да осъзнаят, че изборите завършиха. Те могат да се върнат в политическия мач, когато са част от общите цели на българското държавно управление ", сподели той.

" Ние поддържаме всяка самодейност за бистрота, по тази причина беше основана и Комисията за НДК ", акцентира Цветанов.

" Що се касае до анкетната комисия за самолетите, считам, че някои са обезпокоени, не знам за какво ", сподели шефът на парламентарната гурпа на ГЕРБ във връзка различията с президента Румен Радев по отношение на покупката на нов изтребител.

Според него институционалното взаимоотношение е наложително. "Това, че президентът има някакъв проблем с мен, на това той би трябвало да отговори. По никакъв метод не се повеждам от персонални нападки. Разговорите, които се водят на институционалното равнище, са единствено в полза на обществото и страната. Личните неща са отвън политиката и са за тези, които нямат нужния политически опит ", добави той.

Цветанов разяснява и управническата стратегия на обединението - тя е подготвена и би трябвало да бъде график за реализирането на секторни политики. " Смятаме, че е доста по-важно да имаме елементи със периоди, които ще дадат отговор на всички популистки изявления на Българска социалистическа партия. Управленската ни стратегия е доста стойностна ", посочи той.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР