С новия си i10 Hyundai иска да продължи историята на успеха

...
С новия си i10 Hyundai иска да продължи
историята на успеха
Коментари Харесай

Новият Hyundai i10: Цената остава малка

С новия си i10 Hyundai желае да продължи историята на триумфа си в този пазарен сегмент. Третото потомство на малката кола видя бял свят още преди Международното автомобилно изложение (IAA) във Франкфурт на Майн. Но Hyundai използваха автосалона с цел да обявят цените за новия i10 - и те стартират от 10 990 евро в Германия. Стартирането в пазара на градския автомобил, планиран и произведен за и в Европа, е планувано за средата на януари 2020 година

„ I10 е една от главните ни опори в автомобилния бизнес, новият i10 ще увеличи продажбите ни, а клиентите ни ще харесат динамичния му дизайн “, - споделя Юрген Келер, ръководещ шеф на Hyundai Motor Germany. Новият i10 предлага според производителя един от най-изчерпателните пакети за безопасност и комфорт в своя клас.

„ Само външните размери и цената останаха дребни “, - акцентира Юрген Келер. А какво ще кажете за оборудването? Всеки i10 има многочислени технологии за сигурност на SmartSense и помощ за лидера. Те включват асистент за поддържане на лентата, асистент за вниманието, асистент за дълги светлини и асистент при спешно прекъсване. Стандартни на борда са централното заключване, сервоуправлението и предните електрически прозорци. 3.5-инчов бордов компютър би трябвало да осведоми лидера, например за разхода на гориво и оставащият му пробег.

В допълнение, клиентът може да избира между няколко екстри, включително например телематичната система Bluelink, разработена от Hyundai, състояща се от 8-инчова навигационна система, включваща Hyundai Live Services и смартфонните връзки Android Auto и Apple CarPlay.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР