С новия Daytona 660 едно легендарно име в историята на

...
С новия Daytona 660 едно легендарно име в историята на
Коментари Харесай

Triumph представя Daytona 660 - видео

С новия Daytona 660 едно именито име в историята на компанията Triumph Motorcycles се завръща на пътя. Спортното сърце на новия мотоциклет от междинен клас Daytona 660 има най-новия постепенен стадий на 660-кубиковия троен мотор от известния Trident 660.

В необятно доработената версия за Daytona, това задвижване със мощен темперамент в този момент обезпечава 95 к.с. пикова мощ и 69 Нм въртящ миг. Машината има четирибутални радиални спирачки с два 310 мм диска и стоманени плетени спирачни тръбопроводи, както и гуми Michelin Power 6.

Triumph предлага шпации на поддръжка от 16 000 километра, четиригодишна гаранция без ограничаване в пробега плюс двегодишна гаранция за подвижност. В допълнение, високите остатъчни стойности на мотоциклети Triumph на използвания пазар значат, че настоящите разноски са доста конкурентни и най-ниските в този клас.



За водачи, които желаят да карат своя Daytona с шофьорска брошура A2, има спомагателен комплект за превръщане с модифицирана дръжка на дросела и специфичен програмен продукт за ръководство на мотора, който може елементарно да бъде конфигуриран от дилър на Triumph или да бъде върнат към общоприетата версия, в случай че желаете.

Daytona 660 ще бъде пуснат в продажба на цени, започващи от 9795 евро плюс характерни за търговеца разноски за доставка. Вече могат да се вършат поръчки при дилърите на Triumph. Мотоциклетите ще бъдат налични от края на март 2024 година, съгласно производителя.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР