С новата година идват обещанията и новогодишните резолюции, които се

...
С новата година идват обещанията и новогодишните резолюции, които се
Коментари Харесай

Пет мобилни приложения, които ще ви помогнат през 2019

С новата година идват обещанията и новогодишните резолюции, които се надяваме да спазим през идната година. Няколко приложения ще ви оказват помощ да постигнете поставените си цели през 2019 година. Ето кои са те:

HabitBull ви оказва помощ да преодолявате неприятните привички - от досадното гризане на ноктите - до рисковото пушене. Просто избирате кой табиет желаете да въведете в програмата и да отбелязвате всекидневно, с цел да следите триумфа си посредством елементарен за четене интерфейс на приложението ( то, ще ти подсети, в случай че забравиш). Не сте лимитирани до елементарни проследявания с „ да “ или „ не “. Приложението може също да записва неща като „ брой питиета “ и „ дължина на тренировката “, с цел да следи напредъка ви с течение на времето.

Ако новогодишата ви цел е да се храните здравословно

MyFitnessPal е дядото на приложенията за следене на калориите . Повече от пет милиона храни се съхраняват в нейната база данни за храненето, обхващащи всичко - от банан до най-обилния десерт в обичания ви ресторант. Насочете камерата към баркода на обичаната си храна (обикновено се намира на опаковката) за неотложно следене. Ако не можете да намерите вечерята си в базата данни, приложението може да дефинира броя на калориите в която и да е рецепта в Интернет - просто копирайте и поставете URL адреса на рецептата и той автоматизирано ще пресметна наличието на храната.
 приложения ThinkStock/Getty Images
Ако новогодишата ви цел е да научите нов език

Още ли съжалявате, че сте пропуснали уроците по френски в гимназията? Duolingo дава обещание да ви откри занимателни уроци, които да ги усещате като игри. Правете упражненията, до момента в който чакате в градския превоз или преди да заспите и следете напредъка си с проследяващия инструмент в програмата. В момента приложението предлага 14 разнообразни езика , като още десетки са на път да бъдат налични.-->

Ако новогодишата ви цел е да спестите пари

Мечтаете за женитба или дълго пътешестване до Хавай? Уморихте ли се да надничате в спестовната си сметка единствено, с цел да я намерите на половина празна? Digit дава обещание да ви помогне да се справите с задачите си, като трансферирате пари на сигурна сметка. Приложението прави оценка вашите разноски, с цел да дефинира какъв брой може да се източи - сред 5 и 50 $ в даден миг, според от вашите привички. И дава обещание в никакъв случай да не ви тласне в овърдрафт процеса.

Ако новогодишата ви цел е да сте по-организирани

Останете на върха на вашите задания с вашия личен виртуален асистент от 24me . Приложението събира вашите задания от календара, диспечера на дилемите, бележките, обществените мрежи, финансовите институции и повече дружно на едно място автоматизирано, напомняйки ви за всички задания и периоди.

Силата на приложението идва както от консолидирането на цялата ви информация, по този начин и от метода, по който можете да извършите нещата с едно кликване. Така че, плащайки сметката си за електричество, поръчвайки подарък за рождения ден на шефа си, или с цел да стигнем до срещата на клиента в точния момент, допустимо най-бързо и безболезнено. И в случай че сте толкоз заети, че не можете даже да го извършите сами, 24me ще ви сложи в контакт с автентичен помощник, който ще извърши дилемите ви или ще се оправи с вашите задания.

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР